X

Cena izbeljivanja zuba u ordinacijama

Zubi nisu izuzetak. U stvari, estetska stomatologija osobi može da podari potpuno nov osmeh. Kozmetička stomatologija je mnogo više od izbeljivanja zuba. U najpopularnije zahvate kozmetičke stomatologije spadaju:

Od svih ovih tehnika, izbeljivanje zuba se u praksi kozmetičke stomatologije najčešće koristi i to iz mnogo razloga. Gotovo svako na ovaj način brzo može doći do lepih, sjajnih i čistih zuba.

Jedna od bitnih stavki koju treba znati je i cena izbeljivanja zuba. U osnovi izbeljivanje zuba je laka i česta tehnika, koju, bilo da ste milioner ili ne, ne treba platiti više nego što treba i vredi.

Stomatolog sa Beverli Hilsa

Za blistav osmeh i zube nisu uvek neophodne usluge često preskupih kozmetičkih stomatologa sa Beverli Hilsa. Uz malo istraživanja može se mnogo uštedeti i na izbeljivanju zuba. Naime stomatološke ordinacije različito naplaćuju ovu uslugu tako da svako može da izabere stomatologa u skladu sa svojim budžetom, vodeći pri tom računa da kvalitet usluge koju plaća bude zadovoljavajući.

Izbeljivanje zuba ni u kom slučaju ne predstavlja opasnost po život, ali može biti i uzrok velikih problema zbog čega je bitno izabrati dobrog stomatologa. Zato nikada ne treba izabrati neproverenog ili neiskusnog zubara samo zato što su njegove usluge bile najjeftinije.
Cena izbeljivanja zuba je bitan, ali ne i odlučujući faktor. Uvek treba imati na umu da se ova tehnika primenjuje samo da bi osoba izgledala što lepše. Lepota je i najvažniji razlog zašto se neko odlučuje da izdvoji novac za estetsku stomatologiju. Pri izboru zubara i cene treba misliti i o tome da loše izveden kozmetički zahvat može napraviti više štete po zdravlje nego koristi.

Cene izbeljivanje zuba u privatnim stomatoloskim ordinacijama krecu se od 100€ pa cak i do 350€ u zavisnosti koja se tehnika izbeljivanja zuba primenjuje. Medjutim ova cena moze biti znatno niza, ako pacijenti izbeljuje zube u kucnoj varijanti sa folijama za beljenje koje mu je napravio stomatolog, ali i sama procedura beljenja moze trajati i do 7 dana.
O tehnikama izbeljivanja zuba informisite se uskoro na nasem sajtu ili nas pratite na facebooku i twitteru

Kategorijes: Zubi
micabg :