Higijena

Interdentalne cetkice za čišćenje izmedju zuba

Autor micabg

Najkritičnije tačke u Vašim ustima ne možete dostići ni sa jednom četkicom za zube. Samo sa odgovarajućom interdentalnom četkicom, koja ispunjava kompletan interdentalni prostor, možete mehanički odstraniti plak sa površine zuba, koji se nalazi i stvara u interdentalnom prostoru.

Sa premalom interdentalnom četkicom čišćenje ne bi bilo delotvorno, sa prevelikom bi mogli oštetiti desni. Zato za savet o izboru interdentalne četkice pitajte svoga stomatologa. Interdentalni prostor Vam može čak izmeriti i odrediti idealnu interdentalnu četkicu!
Upotreba interdentalnih četkica je odgovarajuća i kod mostova, implantata, fiksnih ortodontskih aparata, posle operacija desni.

Upotreba interdentalnih četkica

 

Agresivne oralne bakterije mogu uticati na pojavu dijabetesa, izazvati probleme na srcu i mozgu. Zato je neophodno stalno odrzavati cistocu zuba. Najcesci uzrok pojave karijesa je nedovoljna higijena prostora izmedju zuba.

Cetkicom za zube nemoguce je dopreti do krucijalnih mesta. Cak ni koriscenjem konca nije moguce odstraniti ostatke hrane iz konkavnih delova zuba. Plak moze biti odstranjen iskljucivo mehanickim putem – ispiranje i dezinfekcija nisu prihvatljive alternative. Spiralne cetkice postizu zadovoljavajuci efekat. Redovno i temeljno ciscenje moze uspesno spreciti pojavu karijesa i paradontoze.

ŽELITE DA NAS KONTAKTIRATE ILI ZAKAŽETE PREGLED

KRENI

0$

HVALA! ubrzo će Vas neko kontaktirati

Obećavamo brz odgovor

ili pokušajte na dobri stari telefon

064 27 88 395

ZAKAZIVANJE

MORAM NEŠTO DA VAS PITAM

Morate da izaberete opcije

DALJE

Zakazivanje termina

Morate da izaberete opcije

DALJE

Imate pitanje za nas
Morate da izaberete opcije

DALJE

HVALA


Ukupno

Opis Informacije Količina Cena
Popust :
Ukupno :

Pošalji

Ostavi komentar