Stomatolog

Cena izbeljivanja zuba

Iskreno, niko ne želi da izgleda neuredno. Bilo da su u pitanju nokti, zubi, odeća, lice ili kosa, svako želi da u celini izgleda veoma čisto i zdravo.Svako ko misli da jednostavno može da sakrije zube, i samim tim ne vodi računa o njima, u velikoj je zabludi.
Život u 21. veku pruža mogućnosti da se svaki nedostatak na telu i licu u potpunosti otkloni.


Zubi nisu izuzetak. U stvari, estetska stomatologija osobi može da podari potpuno nov osmeh. Kozmetička stomatologija je mnogo više od izbeljivanja zuba. U najpopularnije zahvate kozmetičke stomatologije spadaju:

  • Izbeljivanje zuba kojim se otklanja žućkasta boja gleđi, a zubi postaju beli i blistavi.
  • Poliranje zuba kojim se takođe popravlja izgled zuba i otklanjaju manja oštećenja.
  • Oblikovanje zuba brušenjem zahvaljujući kojem, krivi, naprsli, okrnjeni ili zubi koji se preklapaju odjednom dobijaju  savršen izgled.
  • Zubni implanti koji služe kao zamena za izvađene i ispale zube čime se istovremeno olakšava žvakanje i postiže prirodan i lep osmeh.
  • Zubni mostovi su veštački zubi kojima se popunjava prostor u vilici stvoren gubitkom zuba.
  • Podizanje desni kojim se oblikuje i podiže ivica desni čime se postiže simetrija zuba u vilici.

 

Od svih ovih tehnika, izbeljivanje zuba se u praksi kozmetičke stomatologije najčešće koristi i to iz mnogo razloga. Gotovo svako na ovaj način brzo može doći do lepih, sjajnih i čistih zuba.

Jedna od bitnih stavki koju treba znati je i cena izbeljivanja zuba. U osnovi izbeljivanje zuba je laka i česta tehnika, koju, bilo da ste milioner ili ne, ne treba platiti više nego što treba i vredi.

 

Stomatolog sa Beverli Hilsa

 

Za blistav osmeh i zube nisu uvek neophodne usluge često preskupih kozmetičkih stomatologa sa Beverli Hilsa. Uz malo istraživanja može se mnogo uštedeti i na izbeljivanju zuba. Naime stomatološke ordinacije različito naplaćuju ovu uslugu tako da svako može da izabere stomatologa u skladu sa svojim budžetom, vodeći pri tom računa da kvalitet usluge koju plaća bude zadovoljavajući.

Izbeljivanje zuba ni u kom slučaju ne predstavlja opasnost po život, ali može biti i uzrok velikih problema zbog čega je bitno izabrati dobrog stomatologa. Zato nikada ne treba izabrati neproverenog ili neiskusnog zubara samo zato što su njegove usluge bile najjeftinije.
Cena izbeljivanja zuba je bitan, ali ne i odlučujući faktor. Uvek treba imati na umu da se ova tehnika primenjuje samo da bi osoba izgledala što lepše. Lepota je i najvažniji razlog zašto se neko odlučuje da izdvoji novac za estetsku stomatologiju. Pri izboru zubara i cene treba misliti i o tome da loše izveden kozmetički zahvat može napraviti više štete po zdravlje nego koristi.

Cene izbeljivanje zuba u privatnim stomatoloskim ordinacijama krecu se od 100€ pa cak i do 350€ u zavisnosti koja se tehnika izbeljivanja zuba primenjuje. Medjutim ova cena moze biti znatno niza, ako pacijenti izbeljuje zube u kucnoj varijanti sa folijama za beljenje koje mu je napravio stomatolog,ali i sama procedura beljenja moze trajati i do 7 dana.
O tehnikama izbeljivanja zuba informisite se uskoro na nasem sajtu ili nas pratite na facebooku i twitteru


 

Pratite nas na twitteru

Prijavite se

Prijavite se na našu listu, kako biste dobijali najnovije informacije o promocijama i besplatnim intervencijama, savetima, stomatološkim i oralnim bolestima, istraživanjima i studijama. DOBRO DOŠLI!
Stomatolog protiv dijabetesa
utorak, 17 maj 2011
Dijabetes podrazumeva ne samo adekvatnu upotrebu lekova, pravilnu ishranu, obavezne redovne vežbe već i odgovarajući oprez u... Opširnije...
Prirodni lekovi protiv zubobolje
petak, 11 februar 2011
Treba da smatrate sebe jako srecnom osobom ako niste prošli kroz agoniju i užasan bol. Ali, nikada ne znate šta može da vam... Opširnije...
Sta raditi posle vadjenja zuba
utorak, 25 januar 2011
Dobra nega nakon vađenja pomaže u smanjivanju komplikacije povezanih sa oralnom operacijom. Najvažnija stvar je da dobro... Opširnije...
Fluor
petak, 21 januar 2011
Fluor je prirodni element koji jača zube i sprečava njihovo kvarenje. Stručnjaci smatraju da je nabolji način za prevenciju... Opširnije...
Neprijatan zadah
petak, 21 januar 2011
Halitoza je drugi naziv za neprijatan zadah iz usta. Neprijatan zadah se može javljati povremeno ili imati trajni karakter u... Opširnije...

Poslednji komentari

You are here  :